Betyg på tv-hösten

Mycket summering så här års, och det känns självklart för mig att gå igenom höstens/vinterns tv-tablå. Eller rättare sagt min tv-tablå under hösten/vintern.
      Jag kommer att beröra både program som jag följt och program jag sett men sedan slutat titta på. En del har jag säkert skrivit om tidigare, men skit i det. Här är det:

Paradise hotel - En mycket bra omgång som jag följde slaviskt, både på tv och på webben där man fick mycket bonus-grejer, som typ Cimons topp-10-deltagare genom tiderna, Alex Schulmans talk-show efter varje parcermoni och sedan lite annat godis. Paradise var grymt och Alex Schulman var ännu grymmare.

Bonde söker fru - Nej. Ingen bra omgång. Bara dugligt om man satt vi matbordet och åt samtidigt som det stod på lite sådär i bakgrunden. Mycket blekt.

Hellenius hörna - Sådär. Ganska ojämn nivå på sketcherna, och hurvida programmet var intressant eller ej berodde enbart på vilka gäster som var. En besvikelse.

Så mycket bättre - Höstens stora succé. Jag älskade det och vill ha mer mer mer!!! Ett måste under hösten.

Våra vänners liv - En av mina favorit-serier, som tog slut nu i måndags på ett alldeles förnämligt sätt. Så underbart fin serie som jag kunde, eller ville, relatera till väldigt mycket. Ska mycket till om det blir en fortsättning, men jag hoppas verkligen. Jag är med i Facebook-gruppen som uppmanar om en säsong 2.

Idol - Nej. Känns inte relevant längre. Gör om eller lägg ner.

Skavlan - Har bara följt ibland, beroende på vilka gäster det varit. Men Skavlan är Skavlan, det vill säga mysigt och alltid intressant.

På spåret - Vill se det men lyckas aldrig pricka in det.

Dansbandskampen - Nej nej nej.

Grotesco - Ett avsnitt kvar och Grotesco är mitt absoluta favoritprogram just nu. Jag har stora problem med att beskriva hur briljant och roligt jag tycker att det är. Säsong 2 är minst lika bra som säsong 1, och det är bara ytterligare ett bevis på Grotescogängets storhet.

Robins - Ganska bra. Roliga sketcher och inslag, men halvtaskiga intervjuer. Har potential att bli något stort, även fast det är sjätte säsongen.

The Event - Inte samma supersuccé som Lost, men fortfarande spännande och sevärt. Började bra för att sedan dippa en aning, men har kommit tillbaka starkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0