Det var det igen

Vilken lång julafton det blev. Inte förrän halv elva började vi dela ut julklapparna. Jag vet inte vad det var som drog ut på tiden, om det var glöggen efter Kalle Anka, eller julmaten, eller julklappasleken, eller fikat, för annars brukar vi vara färdiga med julklapparna vid nio-snåret typ. Men vi tog det lilla lugna, och det var trevligt.
      Och fina små klappar fick jag också. Life dofta gott, Håkan Hellströms PS.Lycka till ikväll, Robert Gustafssons självbiografi, ett redigerarprogram och ett par tröjor. Men ingen femte säsong av MacGyver, i alla fall inte till en början. Det är lite löjligt, men jag satt faktiskt där och låtsaslog samtidigt som jag inombords var lite besviken över att inte ha fått MacGyver. Jag kände mig som 10 år igen. Men - så kom Lillebror in med en julklapp som glömts bort i röran. Till mig. Jag försäkte sansa mig och inte slita bort pappret, men det blev nåt av ett mellanting, och jorå, visst var det MacGyver. Julen var räddad.
      Idag då. Ja, idag blir det rajtan tajtan. Riddarna är åter samlade, sånär som på Mr.Tequila som just nu är nere i Perth hos storasyster Fröken Blomberg, och vem vet hur det ska sluta? Det ska i alla fall bli riktigt roligt. Först ska vi samlas hos Påven, för att sedan eventuellt dra vidare till Steve innan Harrys. Jag tror på en kanonkväll.



















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0