Ett steg ut i rymden

Jag har väl alltid känt det inom mig, men nu har jag sett, och insett, att skrivandet är vad jag ska ägna mitt liv åt. Det senaste året och månaderna har det kommit allt starkare, och nu är jag fullständigt övertygad.
      Nu när det här är mitt liv och min framtid så kan det inte bara vara annorlunda, det måste vara bättre och större än allt annat som någonsin har gjorts tidigare. Jag vet inte hur jag ska förklara detta, jag vet bara att jag måste göra det. Jag har stora ambitioner med mitt skrivande och med mitt liv som tar sin början från detta nu.
     Jag vill förändra sättet att skriva, jag vill förändra sättet att berätta och jag vill förändra sättet att nå ut till människor - och jag kommer att göra det. Det är inget storhetsvansinne som har drabbat mig, bara en fullkomlig och stark övertygelse om att stora och kraftfulla saker kan inträffa om man är hängiven och vill någonting väldigt mycket.
    Om du verkligen tror att du kan se dig själv annorlunda, att du kan göra saker och ting annorlunda, då kan du påverka världen runtomkring dig - och om du kan påverka världen runtomkring dig, då kan du påverka världen i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0