Någonting jag aldrig upplevt tidigare

Fuck man, I just hit on something big!
    Jag har en sån jävla cool grej på gång. Det kommer att bli fucking awesome! Jag vet det. Jag bara vet det. Det är episkt och det häftigaste jag någonsin skrivit. Allt innan detta är bara...kakka. Nej, inte kakka, men...uppvärmning.
     Björn Ranelid har sagt att det tog honom 7 år att hitta sitt sätt att skriva. Jag hoppas att jag har gjort det på mindre än ett och ett halvt år.
      Jag ska gå in i det här med hjärta och själ, och med en känsla som skriker "I'M GONNA RULE THE WORLD!!!". Det kan mycket väl bli fiasko, det vet jag. Men jag tror inte det. Oavsett vad man än gör så bör man gå in för att göra det så bra som möjligt, till det absolut bästa som kan komma ut av det. Mer kan man inte göra - och vill det sig väl så kan det räcka längre än man någonsin kunnat ana.
      Jag sätter ingen gräns för hur stort och bra det här kan bli, för min ambition är att göra detta till det bästa som någonsin gjorts. Fallet lär bli desto hårdare vid ett eventuellt misslyckande, men jag har ingen som helst avsikt att gå in i detta halvhjärtat. Vad är det för mening med det? Min dröm är inte att bara ge ut en bok - min dröm är att ge ut en alldeles enormt fantastiskt bra bok. Sen får det ta den tid det tar.
      Någon sa förut att om man är godhjärtad och jobbar hårt så kommer otroliga saker att hända för dig - och jag måste tro på det. Jag bara måste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0