The best there is

Hur många gånger jag än har hört den här låten, hur många gånger jag än har pluggat texten, hur många gånger jag än har lyssnat på live-versioner av den så går det inte att tröttna. Det går inte att komma ifrån att det är världens genom tiderna bästa låt.
    Jag vet, jag vet, ni har säkert slentrianiskt avfärdat den som en av alla tidlösa klassiker, såsom låtar som Living on a prayer, Summer of 69 och Smells like teen spirit - och har även jag gjort en gång i tiden. Även fast jag alltid älskat den maniskt så har jag nästan bojkottat den, eftersom att den är så mainstream. Den är liksom allas egendom, och så vill jag inte att det ska vara. Jag vill att den ska vara min.
    Hursom, sedan år tillbaka har jag accepterat att låten tillhör den breda massan, och nu kan jag fullt ut njuta av den som världens genom tiderna bästa.

Kan ni inte bara göra såhär...släck ner hela rummet, luta dig tillbaka, blunda och föreställ dig att du dansar (eller någonting annat valfritt) med den finaste personen du vet. Kan ni inte göra det? Blunda och tänk på dig och den finaste personen i världen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0