Vill de ha uppror?

Det är sällan jag hetsar upp mig över saker som står i tidningen som handlar om vår kommun och hur den sköts och beslut och sånt - mer än att jag tycker att kommunnissarna gör ett smått skrattretande dåligt jobb emellanåt.
    Men idag när jag läste om Slussen, om hur kommunen har planer på att sälja fastigheten, så brann det till i skallen. Fan i helvete säger jag bara, om det skulle bli så att Slussen läggs ner. Ett grövre självmål skulle nog inte kommunen kunna göra. Det skulle vara som att pissa på Kungsörs ungdomar, och i princip en hälsning i stil med att "Ni kan dra åt helvete. Eller i alla fall någon annanstans än Kungsör!".
    Skulle man lägga ner Slussen så vore det självmord, ett första steg mot sin egna begravning. Ett sånt beslut skulle göra att det snart inte finns någon kommun att besluta saker kring längre.
    Okej, det kanske behövs sparas pengar - men då kan man väl börja att titta i sin egen garderob först. Jag vet inte, men det känns inte som att fläskiga frukostkonferenser ute på Kungsörstorp är så jävla lämpligt alla gånger?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0