Kvällens Idol

Claudia Gallio: Hon är duktig, det är hon, men hennes vara eller icke vara i tävlingen rör mig inte i ryggen. Profillös.

Marcus Birro: Ja, alltså, han är ju en liten hackkycklig i media-Sverige. Vissa menar att han sålt sig själv. Jag, däremot, har nyligen börjat gilla honom. Jag brukar stå på de svagas sida, och eftersom att han kämpar lite i motvind så hoppas jag verkligen att han får vara kvar länge i tävligen.

Molly Sandén: Trots sin unga ålder är hon fin att titta på. Utan tvekan. Det räcker.

Peter Wahlbeck: Alltså, det är en riktigt tråkigt att han fick lämna ikväll. Han var den udda färgklicken som behövs i ett sånt här program. Egentligen är det ju emot alla hans principer att synas i såna här sammanhang, men det såg faktiskt ut som att han trivdes. Som komiker tycker jag att han är underskattad, och på senare tid är det få jag skrattar lika mycket åt som Peter Wahlbeck. Nu blir det tråkigare.

Rabih: Rabih blabih. En osäker valp som försöker vara etablerad och "stjärna". Det blir mest pinsamt. Ett sömnpiller. Fast det var roligt när han spottade ur sig den barnförbjudna kommentaren om Tony Irving. Märkte ni hur hela studion slutade andas? Sällan har det varit så många tysta sekunder i ett underhållningsprogram.

Gudrun Schyman: Det svänger ju om katten! En riktig pantertant. Fast hon kan åka utan att jag bryr mig nämnvärt.

Stefan Sauk: Jag gillar mjukhårda Sauk - men jag gillar hans danspartner ännu mer. Vilka lår!

Elin Kling: Ett sömnpiller. Men Daniel Da Silva är sympatisk och värd framgång.

Willy: Pajas på det tråkiga sättet. Han vet sin roll och överdriver den till max. Har aldrig gillat honom i Bygglov heller. Hej då.

Agneta Sjödin: Vilken vinnarskalle - och vilket kärlekspar! Tro mig. Hon kommer nog topp-3. Vinner antagligen.

Mattias: "Den tredje killen i EMD" eller Idol-Mattias. Han leker för mycket babe-magnet för min smak, men jag gillar att titta på danspartnern Cissi Ehrling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0