Mina brills

När jag rensade ur byrålådan härom veckan så stötte jag på min solbrills-samling. Det är som så att jag förr hade en fetisch för solglasögon och köpte på mig glajjor i drivor. Det har blivit en del genom åren, och nu kände jag att det var dags att säga farväl till några av dem.
     Här är ett litet urval av mina tusentals solbrillor.




De här gillar jag väldigt mycket. Inspirerad av ett par som my hero Liam Gallagher bar en gång, och där behåller jag definitivt.




Mina STORA glasögon, som var så populära för nåt år sedan. Jag gillade dem då, och nu gillar jag dem ibland. De säger att jag ser ut som en geting, men det bekommer mig inte. De stannar.




Här är ett par som köpte i utlandet någonstans. Kan tycka att de är lite coola, men jag känner att jag är färdig med dem.




Mina pilotbrillor, som är ett måste för att solbrills-samlare. Ser dock på bilden att de är helvetes snea. Det får jag rätta till. De stannar ett tag till.




Återigen ett par som inspirerats av Liam Gallagher. De har jag använt mycket i mina yngre dagar, men nu har de gjort sitt. De åker.




Vad säger ni om de här rackarna då? Är de inte helt fantastiska? Lite Star Trek, va? Det är mina äldsta solbrillor som jag haft forever. Tror ni dem får vara kvar? Det är väl för fan självklart!




Ah, här är ett par lustiga rackare jag fått av Kaggen. Dock är de insmorda med nåt skit på insidan av glaset, så det enda man ser är ett brungult ljus. Det brukar vara besvärligt så jag använder de med måtta. De får trots det stanna för att de är så häftiga.




Det är mina favoritbågar. Pilot och mörkbruna. Dessvärre håller de på att ramla isär, men så länge de håller så behåller jag dem.




Oj, oj, oj, vilka minnen. Fy fan så tuff jag var som barn när jag bar dessa. En riktig cooling. Nu har de tappat lite i status, så de får tyvärr lämna familjen.




Här är ännu ett par som jag fått av Kaggen - och nog fan är det samma slags sörja på insidan av glaset även på dessa brillor. Va fan gör ni med brillorna egentligen? Äh, de här jävlarna kastar jag.




Oh la la. De här har många år på nacken. Jag sitter bara och väntar på att de ska bli populära igen så att jag kan använda dem. Närå, men de stannar av nostalgiska skäl.




Kommer ni ihåg när det var populärt med oranga glajjor? Jasså, inte det? Men det var det i alla fall nån gång på slutet av 90-talet, och då skaffade jag mig dessa. Nu ryker dem.




Även lila glajjor var rätt populära ett tag har jag för mig. Men som ni kan se så får de inte stanna i samlingen längre.




På nytt ett par som är inspirerad av Liam Gallagher, men vi har aldrig riktigt klickat. De kastas.




Liam Gallagher? Jajamensan! De här är jag lite blandad kring. De får nog stanna kvar ett tag till.




Och här - mina John Lennon-brillor. Helt magiska! Jag tror att jag och Robin Pettersson köpte likadana. Undrar om han har sina kvar? Nu får de tyvärr åka i sopptunnan.


Kommentarer
Postat av: S

Nr.6 var valdigt snabba

2010-01-19 @ 12:14:48
Postat av: modric

alla ser ju för jävliga ut =)

2010-01-19 @ 17:47:49
Postat av: J

det är kameran som spökar...

2010-01-19 @ 23:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0