Ännu ett farväl...

"Ett fyrfaldigt leve för Anna Blomberg. Hon leve, VOFF! MUU! NÖFF! MJAU!".

     Så kan det låta på en avskedsmiddag för Fröken Blomberg. 30 pers, i form av släkt och vänner, hade samlats på restaurang Akropolis i E-tuna för att vinka farväl till denna lilla tjej som nu tar sitt pick och pack och flyger till andra sidan jordklotet. Perth i Australien kommer vara hennes hem de sex kommande åren där hon ska plugga och plugga och plugga, och kanske även jobba lite. Vilket jävla äventyr!

     Mycket skratt och känslor blir det en sådan här kväll, och middagens behållning var Fröken Johanssons, Mayers och Malins fina tal de höll till Fröken Blomberg. Rörande och roligt om deras långa vänskap, som dock inte slutar här.
     Många människor var det, och till och med lillebror Mr.Tequila dök upp efter att åkt buss hela dagen. Väldigt roligt och oväntat. Han blir hemma några dagar, så man kanske hinner träffas mer innan han far hemåt igen.
      Ja, det var en kväll i avskedetes tecken. Det känns lite konstigt faktiskt. Men jag är grymt imponerad av denna tjejs mod och driv. Hon brinner verkligen och har jobbat hårt för att få göra det hon allra helst vill - och det är något som inspirerar mig väldigt mycket. Jag är övertygad om att hon kommer att lyckas.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0