Back on track

Trosa är nu ett trevligt minne blott.
     De två sista dagarna bjöd på lite sämre väder, en katastrofal runda till minigolf, sällskapsspel med skratt, frustration och ilska, och en härlig utekväll i Trosa som slutade med att jag halv fyra på morgonen satt och pratade med mina linser.
      Igår blev det bio i Etuna med Kaggmeister. Inception stod på menyn - och jävlar vilken bra film det var! Två och en halv timme var den rackaren, men det fanns knappt en död minut i filmen. Dock gäller det att vara på alerten från första sekunden, annars är det lätt att man villar bort sig direkt.
      Christopher Nolan, som skrivit och regisserat, är verkligen ett filmiskt geni. Förutom Inception har han ju även gjort bland annat de senaste Batman-filmerna och fantastiska Memento - och man kan ju undra vad som rör sig i skallen på karln egentligen? Hur kommer han på allting? Äh, ni får se filmen själva helt enkelt.

Idag är det sommargrått på himlen, och klockan fem i eftermiddag sparkar fotbollen igång igen efter ett fyra veckor långt uppehåll. Det blir bra det. Skönt, fast säkert också ganska så oskönt på ett sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0