Chefredaktören har ordet

Jag träffade Fanny Gunnarsson för ett tag sen. Fanny som jobbar på sporten i Bärsingen. Det var på Qwarn, och jag var väl inte vid mitt sinnes fulla bruk, tyvärr, så jag minns det bara vagt. Men jag minns att hon sa någonting om att "jag bara är dum mot henne på min blogg".
     Jag kom att tänka på det där häromdagen och jag blev lite förbryllad, för jag har inget direkt minne av att jag skrivit nåt elakt om henne. Så jag började gräva i arkivet för att se om det var så, och faktum är att det förekommit ett och annat trams ifrån min sida. Från 2008.
     Grejen var den att jag frilansade på Bärsingen då, och det flöt på bra. Sedan började även Fanny frilansa lite grand, och då började jag grymta och hugga och beskrev Fanny som "min fiende" och sånt. Oerhört tjusigt av mig.
     När jag läser det så chockas jag av min egen barnslighet. Jag skäms och undrar om der verkligen är jag som skrivit det, för det är så fjantigt och pinsamt att jag inte finner ord för det.
     Tydligen har det där fastnat i minnet hos Fanny, och även fast det var relativt länge sen så vill jag ändå be om ursäkt för min egen småaktighet. Hatten av och förlåt.
      Fanny är en duktig skribent och det finns ingen anledning för mig, varken nu eller då, att skriva någonting annat. Det jag skrev då var skrivet av en vilsen man som drabbats av hybris. Tack och lov att man blivit stor och kan erkänna sina misstag.  

Kommentarer
Postat av: Fanny

Men Jonatan! Inte hade du behövt skriva ett helt inlägg om det där, men tack ändå :-) Nu behöver jag inte referera till det förra inlägget om mig varje gång jag träffar dig!

2010-07-19 @ 23:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0