Det är mycket fotboll nu...

Mmm, då var första träningsmatchen efter uppehållet avklarad då. Blev en seger med 4-3 mot division 5-laget Hällbybrunn.
     Vi gjorde väl ingen vidare första halvlek, släppte in tre mål bakåt och gjorde två framåt genom ett självmål och Loke på straff. Baklängesmålen var riktiga jävla skitmål och dåligt försvarsarbete.
     Men till andra blev det väl lite bättre, samtidigt som Hällbybrunn tappade orken, och Marcelo kvitterade först innan junioren Viktor satte slutresultatet 4-3.
     Jag lirade första halvleken, som vänsterback, och det...var skönt att få en genomkörare. Insatsmässigt finns det väl mer att önska, men det kommer förhoppningsvis. Jag var lite för avvaktande och tveksam idag, lite för långt ifrån, så jag har lite att slipa på. Men det var skönt att få en halvlek i benen.
     Imorgon väntar läger med fyspass, fotbollspass och fotbollsgolf senare på kvällen. Sen umgänge, sen träning på söndag förmiddag, sen hem. That's my weekend.
     Och sen på måndag väntar en ny träningsmatch, mot Värhulta hemma. Det är mycket fotboll nu.