Ge mig en kram

Turnén är över. Upp till Borlänge och tillbaka via Köping, förbi Gävle, Hudiksvall och Sundvalls, till Berghamn - och sen tillbaka igen.
     Efter 10 dagar on the road är det skönt att vara tillbaka på Ladugårdsvägen igen. Skönt i den bemärkelsen att förrådet med kalsonger behöver fyllas på.
     Jo, men det är skönt att landa på hemmaplan - men jag skulle lätt kunna tillbringa en hel jävla sommar på vägarna i Sverige. Att bara bila kors och tvärs, från söder till norr och från västkusten till Gotland. Det är fanimej en sak jag vill göra innan jag stämplar in.
      Vi tittar så långt bort i våra drömmar och önskningar att vi glömmer, eller inte tänker på, allt som finns precis rakt framför ögonen på oss. Det är inte så jävla mycket annorlunda "där borta på andra sidan". De pratar lite konstigare och äter kanske lite annan mat - men i grund och botten är det som Dalarna.
      Men nu jävlar är jag på hugget! Redo att älska. Den här senaste veckan har gjort mig gott, nästan frälst, och nu släpper jag hästarna fria. Är det nån som vill springa?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0