Semesterdagar

Bra första kväll. Campingen i Trosa är fin och ganska stor, och namnet Trosa är väldigt tacksamt att skämta om. Bäst hittilss är Stiffa som frågade Lillebror om han någonsin varit i Trosa på en fredagkväll, och Lillebror bara skrattade lätt och svarade "Det kan du ge dig fan på...".
     Vi grillade lite gott igår, drack ett par glas röda och nån kall, spelade lite gitarr (Kent Agent körde en, vad som kändes som, tjugominters version av House of the rising sun) och sedan spelade vi Med andra ord, där vi småpojkar spöade skiten ur de äldre - två gånger dessutom, vilket Far inte alls var nöjd med. Jävlar vad han försökte fuska på slutet för att undvika ännu ett nederlag.
      Men hörrni, den här förstår väl NI: "Ett husdjur, liten sak, inte marsvin!!!". Det förstår väl NI att jag menar "Undulat", eller hur? Det var inte alla som förstod det igår kväll.

Nu drar jag och badar. Lite gris på bryggan och sedan dyka från höga höjder. Yeah, I'm the waterboy. Det är inte Stiffa.
    Han klättrade upp på femmans trampolin och skulle dyka, men väl där uppe så tittade han ner och konstaterade snabbt "Näe fan heller. Jag gör det inte alltså!". Men efter att både jag och Lillebror gjort det så gjorde även Stiffa det, med blandade resultat. Han svarade inte för det vackraste svanhoppet i sjön, om man säger så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0