Du fina dag...

Ännu en strålande dag. Kan mycket väl bli en sväng till Skillinge beach idag, för att sedan sätta punkt för vårsäsongen genom b-lagsmatch hemma mot Juventus.
     Jag ser mycket fram emot matchen, att få spela igen, och speciellt när vi ser ut att få ett bra lag. Brassarna skulle vara med och även Källe, så förhoppningsvis kan vi plocka första b-lagssegern ikväll.
     Annars vankas det midsommar imorgon. Som vanligt åker jag upp till Västanhed på dagen för att fira denna underbara dag, men till skillnad från när jag var liten valp så åker jag numera hem till kvällen. Festligheter hemma hos Snygg-Johan är det som står på agendan för kvällen, och det tror jag kan bli en alldeles fantastisk kväll med mycket och trevligt folk.
     Och Peace & love närmar sig med stormsteg. Mindre än en vecka kvar nu. Fick ett mess av Fröken Johansson igår med ett schema på alla band som skulle avverkas. Verkar kunna bli ett sjuhelvetes konditionspass det där, att hinna se allting, men det blir nog bra. Jag vill egentligen bara se Thorsten Flinck, sen får det andra komma efter vägen. Och Jay-Z måste man väl se, bara för att det är så bissart att en sån megaartist och New York-bo har hittat ut till de värmländska skogarna. Undrar om han också ska bo på husvagnscampingen? Hoppas vi blir grannar i så fall. Kanske kan bjuda över honom på kaffe och bullar om han har lust? Hoppas.
     Och England gick vidare. Bra där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0