Lögardagen

Blev att dömma några matcher idag. Det var poolspel för 8-9-åringar nere vid Centralvallen och de behövde ett par riktigt rutinerade domare i mig och Kaggen. Ganska lättdömt. Fick blåsa frispark ett par gånger då nån unge plocka upp bollen med händerna, och sen några 100 felaktiga inkast och sånt.
    Annars var det lugnt. Behövde bara visa det gula kortet en gång då en liten flicka frågade om jag var "helt blind". Men hon kanske undrade på riktigt? Eller också kanske hon undrade om jag var helt blind eller bara halvt blind?
    Jag skojar.

Nu då? Tänkte rulla över till Kaggen och leka en stund. Kanske riva av några ackord? Kanske kittla honom lite? Han har varit lite grumpig sen jag kom hem. Jag är lite rädd att han börjar bli en grinig och bitter gammal gubbe. Det passar inte på honom. Det skulle passa på mig, jag ser fram emot att bli gammal och bitter - men inte på Kaggen! Han ska vara bubblig och sprudlande, som en enda lördagskväll. Tror vi behöver åka till Halmstad snart igen...

Annars har jag och Kaggen bokat biljett till Peace & love-festivalen i sommar. Kommer förhoppningsvis bli legendariskt bra. Vet inte om vi ska sova i husvagn med Fröken Johansson och Carro eller hur det blir, men till Borlänge ska vi i alla fall.
     Det blir bra. Har inte varit på någon festival sedan Ekstocksfestivalen, så det är på tiden att rulla runt lite i lervälling igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0