Som en trög kossa...

Oh boy, idag fick jag svaret på hur långt efter jag är i fotbollen. Ganska mycket.
     Även fast jag löpt ganska mycket i Australien så är det en helt annan löpning i spelövningar och boll, och jag blev väldigt trött. Benen blev snabbt stumma och mitt rörelsemönster var svårtolkat. Det är jävla frustrerande, hjärnan ville så mycket men benen hängde inte med. Det var som att spela fotboll för första gången igen.
     Men det är väl som det ska vara. Tyvärr. Nu har jag en del arbete framför mig, men jävlar i min själ jag ska slita för det.
     I dagsläget har jag många spelare framför mig, men det känns bara bra. Jag är hellre med i ett lag med många bra spelare som krigar i toppen av serien för att avancera istället för att vara med i ett soppgäng som harvar i botten där jag får spela varje match.

Blev annars en visit i Västanhed idag. Detta lilla paradis. Det var precis så grönt och vackert som det brukar vara vid den här årstiden, och det blev även ett dopp i det 20-gradiga Hedströmmen. Varmt? Nej. Uppfriskande? Ja.

Sedan har jag ett meddelande till alla dumma jävlar. Ja, jag har klippt luggen själv, och ja det ska vara ojämnt. So fuck off knobbheads.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0