Twitter deluxe

Blev en tur till Eskilstuna idag för att inhandla livsviktiga produkter som Resorb och Ipren. Var även på jakt efter ett par gummistövlar, begagnade såklart, men på det området var det tokdött.
    Så jag åkte upp till Kaggen för att lira lite tennis på PS3, och det slutade i en svidande slakt för min del. Jag vann dock första matchen och blev min vana trogen upppumpad av självförtroende. Jag utropade mig själv till den bästa av oss två, och tre förluster senare var jag 100 kronor fattigare eftersom att jag i min frustration försökte hotta upp tillställningen.
     Sen blev det en sväng till Skillinge beach för ett par välbehövliga svalkande dopp i den 30-gradiga värmen, och både jag och Kaggen är nu överens om att morgondagens resa till Peace & love kommer att bli en rolig historia. Om Kaggen har tillgång till dusch. Annars kommer han att bli väldigt väldigt ledsen.
      Nu väntar förlängning mellan Paraguay och Japan, och jag håller alltid alltid alltid på Japan i fotboll. Och England, men det gick ju åt helvete.
      Funderar även på att blunda nån timme. Somnade nämligen inte förrän halv fem i morse.
      ...och sen blir det väl packning och Spanien-Portugal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0