En fröjd för ett par rödsvarta ögon

Bra fotbollsdag idag. Först dömningen som gick bra, förutom att jag fick bollen på bollarna en gång. Självklart satte jag på ett stoneface som för att visa att jag var oberörd, men inombords kippade jag efter andan och jag ville bara lägga mig ner och gråta en skvätt. Annars gick det bra.
    Och KBK mot Hallstahammar gick ännu bättre! 8 fucking 2! Bara att tacka för uppvisningen. Eller bara att beklaga över Hallstas insats? Jag vet inte, och det är skit samma. 3 friska poäng, många mål som gjorde att vi gick om Södra på bättre målskillnad och ett fint spel och en fin inställning att att med sig till derbyt mot Södra på onsdag. Vilken match det kommer att bli!
     Kul att lilla Kim fick göra mål, och kul att vi kunde rulla ut Hallsta trots att Blondie Bubble Boy, Juha och Tordan gick av. Adam tog för sig och Mirre skötte sig fint, och även Snygg-Johan kom och spelade bra. Riktigt kul, och riktigt inspirerande för en annan.
     Imorgon gör jag comeback på planen med b-laget, då vi tar oss an Köping FF. Jag vet inte hur det kommer att gå, men jag vet att jag är riktigt sugen och att jag ser fram emot det. Jag får väl spela på inspiration. Fast det gör jag väl alltid, i och för sig, men den här gången mer än någonsin. Äh, det ska bli kul som fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0