Aussies finest

Oj oj oj, dessa figurer man får träffa. Härom kvällen hade vi en strippa hemma hos oss. Alltså inte en strippa som strippade, utan en kvinna som jobbade som strippa. She was crazy!
    Jag som trodde att Channel var den tuffaste bruden i världen, men inför The Stripper lady (kommer inte ihåg hennes namn) så framstod Channel som en blyg liten skolflicka. Jag menar...de här historierna som The Stripper lady drog, ja...det var något i hästväg. En del var tokroliga medan andra var skräckinjagande.
    En gång hade en snubbe ringt hem till henne och frågat efter hennes man, som tydligen är en slagskämpe, och när hon vägrat svara så hade snubben i luren sagt "Do you know who I am?", varpå The Stripper lady svarade "Do you know who the fuck I am, cunt? I'm the one who ripps every fucking cunts head off!". Snubben i luren hade då hotat med att han "känner många personer", och då hade The Stripper lady svarat "Well bring them over here! I'll be fucking waiting for you!".
    Så ska skumma snubbar i telefonen tas. Grymt galen och grymt rolig tjej med världens sötaste lilla dotter och världens mest lillgamla 10-åriga son.

Idag blev det annars South Beach för hela slanten. Riktigt varmt och skönt väder - men fucking ice cold i vattnet. Jag nöjde mig med att doppa tånaglarna.
     Nä, lite Hedströmmen skulle sitta fint nu.


Kommentarer
Postat av: Litöölbrother

va i där uppe idag.. ba...så du vet..

2010-05-11 @ 18:26:07
Postat av: Hilke

heldiggris, misunner deg!.. her snødde det idag...det e 11. mai for svarte!!!

2010-05-11 @ 20:36:25
Postat av: av mig själv..

haha.. det var det roligaste jag hört på länge.. undrar om man ska bli strippa o få lite attityd..? ha det bra, hörs. kram

2010-05-15 @ 10:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0