Dirty talk

Låt oss prata stjärt en stund.
    Det finns väldigt få av dem här - alltså, väldigt få som är värda att vila ögonen på. Tjejerna här är...annorlunda. Det är inget fel på dem, men...de är annorlunda. Inte min kopp te, om man säger så. De enda fina garagen jag har sett här har varit skandinaviska. Och ett italienskt. Punkt slut. Det kan vara trevligt att pröva lite australiensisk vodka, men jag gillar min nordiska mjölk bäst.
    Igår tillexempel så var jag på väg ut från Hungry Jacks. och plötsligt fick jag syn på en riktigt kalasrumpa. Helt klockren. Den tillhörde en blondin, och av utseendet att dömma så kunde jag sätta min vänstra hand på att hon var skandinaviskt. Så jag gjorde en snabb U-sväng, beställde in en kaffe, och satte mig vid bordet intill blondinen och hennes kompis. Tre sekunder senare klingade ett välkänt språk som bara kan tillhöra våra grannar i öst - japp, det handlade om en finsk rumpa.
     Men efter en incident i Thailand så har jag lite problem att prata med finskor, så jag svepte det inte alls kalla kaffet och gick därifrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0