Glädje & förtvivlan

Om jag hade fortsatt på gårdagens inlägg så hade det sett ut så här:

Tar 99:an uppför South street. Hoppar av vid MacDonalds för lite internet. Tar några steg, stannar upp, skriker "AAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!!!" med gäll röst i mitt huvud.
     Varför? Jo, jag hade glömt en påsjävel på bussen, som nu redan hade åkt därifrån. I den påsen fanns min kamera, mina solbrillor, ett tuggummipaket och min nyinköpta ascoola skjorta/jacka.
      Jag skiter fullständigt i min kamera, jag hade ändå lagt in alla bilder på datorn, och jag skiter fullständigt i mina solbrillor - det som gjorde mig riktigt jävla olycklig var kamouflage skjortan/jackan. Det är det enda jag bryr mig om och det enda jag vill ha tillbaka.
      Jag var fruktansvärt nere och gjorde mig beredd att åka hem och gråta mig till sömns - men istället kom jag hem och hade en otroligt trevlig kväll med Channel, Austin och Bruce. Vi åt en mycket god middag, drack några Carlton Dry och skrattade gott - och efter ett tag kändes min förlust av påsen inte lika jobbig längre. I slutändan så handlar det bara om "saker" - och om man sätter det i ett större sammanhang så var det ingenting.
      Dock har jag inte gett upp, och idag startar Projekt: Få tillbaka påsen.

 

Och halle-le-lujah - 5 fucking 1!!! Så bra, så skönt, så roligt. Viva la Berga for president! Ja, och ni andra också såklart...
    Vilken otroligt skön seriepremiär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0