Bra kväll

Har väl inte hänt så jädrans mycket. Men igår var det fest på Fröken Blombergs skola. Vet inte om det var för att de snart har semester, eller nåt sånt, men jävla glada var de i alla fall.
    De började med lite drinkar hos Lovise, innan vi gick en trappa ner till en lägenhet med en miljon människor i. Där fick man äntligen prata lite svenska, då jag träffade ett par tjejer och nån kille från moderlandet.
    Sedan gick färden vidare till en klubb i närheten, och även där var det packat med folk. Det tog inte lång tid innan jag tappade bort Fröken Blomberg och Co, så jag irrade runt själv och roade mig så gott jag kunde. Lite senare träffade jag på en alldeles förtjusande tjej vid namn Gabrielle och hennes irriterande krullhåriga lilla apa till kompis, Ian. Riktigt jobbig kille det där. Ni vet en sån där person som blir alldels för klängig när han blir full och slår en på armen efter varje "skämt" och sedan avslutar varje mening med "Aaah jeez...". Ni vet.
     Vi tog sällskap hem, och efter ett tag hade vi lyckats skaka av oss Ian. Eller om det var han som skakade av oss, jag vet inte? And then we went for a walk, jag och Gabrielle, och delade på en sockervadd och åkte ett parisehjul och lovade varandra att mötas upp i Paris om 5 år om vi båda var singlar.
     Och sen vaknade jag upp i ett dike med majonäs mellan skinkorna.
     Hi hi...näääeee. Inget sockervadd, inget parisehjul, inget dike och majonäs. Men det där med Paris är faktiskt sant. Måste börja spara pengar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0