Weekly news

Tro inte att jag slutat drömma om människor hemifrån. En update om personer jag drömt om den senaste tiden:
Robin Pettersson, Malin Pettersson, Tigern, Tero Pakanen, Gott i påsen-Habib, Sandi Sharro, hela familjen Källberg, Darkwing Duck (japp!), Diana Carlsson, Mikaela Jansson, Spirre, Niklas Söder, Brorsan, Maritha Johansson, Dallas...ja, och sen några till, men det här var dem jag kunde komma ihåg just nu.

Och fan så skönt det var att höra att boysen vann seriepremiären mot Bäckby! Idag väntar Sala på hemmaplan, och jag håller allt jag har på en ny trepoängare.
    Men va fan i helvete håller Blåvitt på med? 0-0 mot Mjällby? Det verkar dock som att vi blev grovt bortdömda, men ändå! Ingen bra inledning direkt. Det är inte ens roligt.

Annars har jag upptäckt en grej, efter två månader. Det finns lika många asiater som australiensare här - om inte fler. De är verkligen överallt! En gång när jag satt på bussen kunde jag räkna till 18 asiater av 20 passagerare.
     Och kära nån vad trevliga dem är. Nästan övermänskligt vänliga, faktiskt. I like it.
     En annan grej jag upptäckt, efter två månader, är att alla manliga aussies är mörkhåriga. När jag tänker efter har jag inte sett en enda blond aussieboy - och jag har verkligen tänkt efter!
     Jag är väl inte direkt pure blond just nu, men ändå, man sticker ju ut lite grand. De flesta tänker nog "Aaahh!! What the fuck is wrong with him???" när jag kommer glidandes där.

Till sist...
     Jag har nu äntligen fått svar på en fråga som plågat mig i åratal. Nämligen: vad är roligast - Simpsons eller South Park?
     Efter en månad av intensiv forskning kan jag nu konstatera att...South Park är roligast - med god marginal.
     Nu är frågan: vad är roligast - South Park eller Family guy? Jag får be att återkomma i frågan, för det är verkligen hugget som stucket.


Kommentarer
Postat av: modric´

´family guy 7 dagar i veckan!!!!!

2010-05-05 @ 15:55:49
Postat av: K

Grovt bortdömda är bara förnamnet, bollfan var inne med god marginal. Endast en blind kunde missa detta.

2010-05-05 @ 16:51:47
Postat av: kim

FG lätt!

2010-05-05 @ 18:29:44
Postat av: K

Boysen vann med 1-0 :)

2010-05-05 @ 22:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0