Besviken

Jag blir alltid lite ledsen när jag ser vad Robert Gustavsson gör med Roland Järverup. Rolandz har förstört allting.
     Alltså, jag förstår verkligen om han tycker att det är genuint svinkul att åka runt och spela på dansbandsbanorna i Sverige, och det får han gärna göra för mig. Absolut. Men jag vill inte se på. Eller...jag vill inte ha allt det där runtomkring, de så kallade "humorinslagen". Skippa det, snälla.
     När Torsk på Tallin kom så blev Roland Järverup en legendarisk karaktär redan första gången man såg den. Han var kult inom humor-Sverige. Men nu har Robert Gustavsson våldsmördat honom. Allt som har med Roland Järverup att göra nu är bara tramsigt och superkommersiellt. Han har blivit en pajig figur, och det är en stor sorg för alla oss Killinggänget-älskare. Jag undrar vad de andra Killingarna tycker om det?
     Rolandz får gärna åka runt och uppträda och ha roligt, men måste göra en mainstream-grej av det med skivor och DVD:er och massa löjliga inslag där Roland Järverup alltid ska vara en supermes? Robert Gustavsson måste ju ha så in-i-helvete mycket pengar ändå att han inte behöver mjölka detta till absurdum. Skippa det, snälla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0