Dessa maskar på nätet

Jag har, lite ofrivilligt, gått med i en slags kedjebrevväxling på mailen. Dagligen så dimper det ner hälsningar från till exempel Juha, Sanna Andersson, Sophie Kandelin, Super-Hilke, Roastmaster och sedan lite random okänt folk.
     "Oj, va kul!" tänker jag eftersom att det verkligen hör till ovanligheterna att någon av dem skulle skicka ett brev. Men upphetsningen är hundradelskort, för jag upptäcker genast att det är ett spam-mail.
     Nu har det också visat sig att även jag håller på och skickar ut såna här baciller till random-människor. Jag upptäckte det efter att jag fått autosvar från två av mina gamla lärare som jag hade när jag pluggade på distans för ett par år sedan. När man skickar ett mail till dem så får man ett autosvar tillbaka som visar att dem fått mailet och att de svarar så fort de får möjlighet.
     Även Mor  och Storebror Michael hade drabbats, dem öppnade dock inte mailet, och jag insåg att det måste få ett stopp. Rådet från Storebror Michael var att byta lösenord - och nu är det åtgärdat. Jag vill inte längre delta i brevväxlingen. Förlåt om jag spamat någon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0