Det ingen annan ser

"På festen är jag alltid den som förväntas vara mannen med smink och stor röd näsa. Han med oneliners och som ramlar som om det inte fanns någon morgondag. Men min Olivia vet att den här clownen inte ler.
     Och med kyssarna så trodde tjejen från Milano att det var hon och jag, och att allt det jag sa betydde någonting. Men min Olivia vet att jag bara lovar sånt jag inte kan hålla, och hon vill inte ha några löften från mig.
     Jag gick på vattnet nere vid ån en kall februarimorgon och tänkte: "Hur långt kan jag gå innan vattnet släpper igenom mig?". Dom tror att jag vill lämna den här världen, men min Olivia vet att jag aldrig lämnar henne bakom mig.
     "Du tar för lång tid på dig. Hon vet ju ingenting, och när du är redo så kanske det är för sent". Men min Olivia vet att hon väntar på att få det bästa av mig.
     När jag pratar om hjältarna så tror alla att jag spelar en roll för att vara någon annan, någon som hjältarna, men min Oliva vet att jag är baserad på en sann historia.
     Dom tror att jag smyger med mina känslor för att jag inte förmår att göra verklighet av dem, men min Olivia vet att hon inte är någon hemlighet."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0