En riktig knipa

Jag har lite problem med mitt hår. Eller egentligen är det mina ögon. Låt mig förklara...
     Jag använder ju linser, och sedan en månad tillbaka så har min premunation på månadslinser upphört att gälla, då företaget jag köper av har lagt ner eller nåt sånt. Så för att skaffa mig en ny premunation hos ett annat företag måste jag först göra en ny synundersökning. Eller egentligen behöver jag inte göra det, men jag tycker att det är på sin plats då jag känner att mina ögon ser sämre än förr.
     Denna synundersökning har jag ännu inte kommit iväg på, då det kostar pengar som jag inte kan undvara för tillfället. Så därför har jag använt mina senaste linser väldigt länge. För länge. De skaver och kliar och irriterar. Därför har jag börjat använda mina glasögon mer än vanligt, mina snygga Tom Ford-bågar, vilket jag gillar.
     Problemet är bara att mitt hår ställer till det en aning. Den frisyr jag kör med för tillfället, fallande lugg, g:ar nämligen inte med brillorna. Däremot, om jag drar håret bakåt i en lite fluffig backslick så ser det ganska okej ut. Men jag tycker inte om att hoppa emellan fallande luggen och backslicket. Jag blir två olika personer. Jag försöker ju få till ett slags mods-liknande 70-talsrock stuk, och det krockar med glasögonen och backslicket.
     Som ni förstår är det ett jävla problem jag tampas med, och jag ser ingen lösning. Jag skulle ju kunna köra brillor all the way ett tag, men när man jobbar på dagis så är det uteslutet på grund av att man när som helst kan få vad som helst var som helst. Typ en plasthammare i fejjan. Sedan vill jag inte ha brillor på krogen, till exempel, för att jag med 96 % säkerhet skulle ha sönder dem på ett eller annat sätt. Inte värt det. I övrigt funkar det.
     Åh dessa bekymmer som ständigt gnager.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0