Femman kom så småningom

Jaha, core...det var ju inte så farligt. Men det var jobbigt, och lite halvlurigt nu när man har gått och stelat ner sig lite. Men det blir nog bra tillslut. Verkar vara nyttigt det där. Men imorgon har jag nog en jävla träningsvärk. Får se om jag kan jobba.
     Annars var det ju Fotbollsgalan. Lika trist som vanligt. Att Therese Sjögran skulle få Diamantbollen var väntat, likaså att Linus Hallenius skulle få pris för årets snyggaste mål och att Olof Mellberg skulle bli årets bästa försvarare. Att Zlatan skulle bli årets anfallare, samt få Guldbollen för femte gången, var nästan mer väntat än att Alexander Gerndt skulle få pris som Årets skyttekung.
     Men det är väl så. Stort var det i alla fall, att få sin femte Guldboll. Det är tungt.
     Fast kvällens roligaste var när en fotbollsspelare ur Malmös damlag fick frågan hur man firar ett allsvenskt guld, och då svarade "Hur man firar? Ja...med flaskan." Peter Jihde såg inte så jättenöjd ut över det politiskt inkorrekta svaret, för fotboll och alkohol går ju inte ihop, och vände sig genast till Agon Mehmeti i Malmö FF för att intervjua honom. Men sanningen är ju den att hon bara sa som det var.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0