Jag är oduglig i vissa hänseenden

Jag är ju en idiot på många sätt och vis. Den stundade anledningen till det är för att jag aldrig kan vara ute i god tid.
    Jag tänke verkligen att till den här maskeraden ikväll så skulle jag vara ute i god tid. Jag skulle fixa min utklädnad långt i förväg och inte behöva oroa mig ett skvatt inför den här kvällen. Men. Det började med att jag tänkte "Äsch, det är så långt kvar, jag hinner ändå fixa det i god tid innan". Sedan tänkte jag "Äsch, det är ju ändå två veckor kvar, jag hinner fixa det till helgen". Sedan tänkte jag "Äsch, det är ju en vecka kvar, jag hinner fixa det i veckan". Sedan tänkte "Jag tar det sen.", "Jag tar det imorgon.", "Jag fixar det snart".
     Så igår åkte jag in till Överskottsbolaget för att fixa min utklädnad. Och där fanns det ingenting. Jag skulle också ha åkt in till Eskilstuna igår, men så tänkte jag "Äh, det tar jag imorgon". Och det är idag, och idag snöar det satan, vilket inte mina sommardäck pallar. MIIISTAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!!
     Panik, panik, panik. Ikväll är det ju maskerad, och jag står utan förklädnad. Det kunde jag ju ha räknat ut med arslet. På min gravsten kommer det att stå: "Jonatan Björklund. Jag tar det imorgon".
     Men. Jag gick förbi Morfar, i hopp om att han skulle ha något roligt uppe på vinden, och jag kanske inte hittade något roligt men ändå något som funkar. Plus att jag har en plan b. En dålig plan b, förvisso, men ändå en plan b. Så jag känner mig ändå i hamn. Jag har i alla fall någonting.
      Så nu kan jag andas ut lite grand och börja njuta. Låt oss ha en värdig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0