Maskerad

Jag har haft lite panik. Det är så här att det vankas maskerad vid Ulvesund på lördag, anordnat av bland annat Matilda Hult och Julia Persson, där temat är "Sport" - och jag har fan i helvete i kunnat kommit på en enda vettig utklädnad!
     Det bästa, eller minst dåliga, jag kom fram till var fäktare. Men...det faller lite på masken. Jag har genom ryktesvägar hört vad vissa ska klä ut sig till, och då växte paniken ännu mer.
     Det kommer att delas ut pris för bästa för utstyrsel - men det är absolut ingenting jag siktar på. Det enda jag vill är att inte ha en dålig kostym.
     Och. Ikväll kom jag på det. Eller, det var inte jag, det var Juha. Alltså, jag vet inte, den är inte klockren, och jag vet inte om han hade någon baktanke med det, men det känns som att den är tillräckligt bra för att funka. Så jag kör nog på den utstyrseln.
     Jag är så boring att jag inte tänker avslöja vad det är, men det är samtidigt ingenting att skita i brallan av upphetsning för. Det får bli som det blir, jag känner mig tillfreds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0