Svenska mästarna 2010

Jaha, Malmö FF tog hem Allsvenskan. Lite otippat, kanske, inför säsongen - men så har det ju också blivit jävligt svårt att tippa Allsvenskan. Det är ju ett nytt lag som vinner varje år.
     Jag missade ju vårsäsongen, då jag befann mig på sydligare breddgrader, men jag förstod när jag kom hem att det stod mellan två skåne-lag just då. Och så skulle det ju bli. Ena veckan såg Helsingborg ut att ta hem serien, och nästa vecka var det Malmö som hade mest guldkänning.
     Det var ju svårtippat mellan de två lagen, men jag trodde faktiskt att det skulle bli Helsingborg. De kändes jävligt starka och stabila. Men det blev alltså di blåe, och det kanske var bäst om man ser till kommande Europa-spel. De känns lite fräschare och piggare, om man säger så.
      För Göteborgs del har det ju näst intill varit en skitsäsong. I början låg de ju tokefter, och det kunde de aldrig riktigt jobba ta igen. De har varvat för mycket mellan bra och dåligt. Det är trist, för förra året spelade de ju en sista avgörande match om guldet mot AIK, och inför den här säsongen tippade ju de flesta Blåvitt som slutsegrare. Jag med, men det gör jag ju inför varje säsong. Jag trodde att det skulle stå mellan Blåvitt och Elfsborg.
      Nåväl, grattis alla MFF:are. Eller grattis skåne, kanske, för både guldet och silvret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0