Snart där

Helvete! Nästa helg, på lördag, befinner jag mig i Stockholm, på Hovet, och bevittnar Håkan Hellström in action. Det kommer antagligen bli helt absurt bra. Men oj vad jag skulle vilja ha varit i Göteborg, i Scandinavium, igår kväll, där Håkan inledde sin korta höstturné.
     Jag ville vara där redan på förhand, men nu så här i efterhand, när både Expressen och Aftonbladet delar ut tokfemmor i betyg, så ville jag vara där ännu mer. Men men...
     Sett till låtlistan så är jag nöjd. Fast han skulle kunna spela vilka låtar som helst, i princip. Jäg älskar 98% av hans låtskatt.
     Men jag är glad att han kör 13 igen och jag är glad att han grävt fram den 10 år gamla Magiskt, men tragiskt ur arkivet, Dock är jag lite missnöjd över att han inte körde Det dom aldrig nämner från senaste skivan, och han kunde gärna få köra låtar som Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, Brännö serenad och Här kommer lyckan för hundar som oss istället för Klubbland, Mitt Gullbergs kaj paradis och Vi två, 17 år.
      Kanske var det så att han körde lite extra mycket Göteborgs-låtar igår och ändrar om till Stockholms-konserten. Kanske inte. Skit samma. Jag tror på en magisk afton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0