10-årskalas ikväll

Njaa. Det blev ju inte så sprakande och fantastiskt i gårdagens Idol som jag hade trott. Synd. Men Olles Helter skelter var någorlunda grym.
     Nästa veckas tema är 90-tal - och jag hoppas verkligen de skonar Wonderwall från förnedring.
     Och så har Cikrus Möller dragit igång igen, och precis som förra säsongen så varvar man högt med toklågt. Jag gillade parodin på Bonde som söker fru, men i den nya följetongen Flickorna på Klitteberg så fanns det ingenting roligt förutom den briljanta titeln.

Nog om det nu. Nu börjar förberedelserna inför kvällen. Det vankas ju nämligen KBK-avslutningsfest på Centralskolan - och i år är det ju 10-årsjubileum för KBK, så det sägs att det ska bli extra festligt den här gången.
     Ikväll är det även världspremiär för KBK-låten som jag och Grotta har snickrat på under hösten. Vi fick frågan om vi kunde skríva en låt som kunde spelas på våra hemmamatcher, typ när vi marscherar in på planen, och det gjorde vi så gärna.
     Det handlar inte om någon upptempo med umpa umpa-taketer eller så, utan det är snarare en hymn. Jag hoppas den mottas väl. Jag vet inte, men jag och Grotta är nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0