19 dagar från eufori

Idag blev det Björkliden, och där bosätter jag mig fram till och med torsdag. Det är de minsta juvelerna som ska få ta del av Fröken Jonatan, och det blir nog roligt både för dem och för mig. Det är ju de allra nyaste tillskotten, så det ska bli roligt att få komma dem lite närmare. "Operation: Bli älskad" har åter igen inletts.
     Annars då? Tjae...lite hungrig.
     Men idag blev det i alla fall klart att jag åker på Håkan Hellström på Hovet den 13 november, tillsammans med Grotta, Melissa-tjejen och hennes kompis Izzy. Det känns minst sagt bra. Nej, det känns fruktansvärt bra. Nej, det känns så in i helvete bra att jag inte förmår att tillräckligt beskriva med ord hur bra det känns.
     Jag har sett honom en gång tidigare, i Halmstad sommaren 2008, och det var...en upplevelse. Jag hade då upplevt en vecka av himmel och helvete, och just där hade jag inte riktigt koll på alla känslorna inombord. Så jag stod som apatisk konserten igenom och bara lyssnade. Kärlek är ett brev skickat tusen gånger har aldrig varit mer sann än då.
     Den här gången kommer det nog bli annorlunda. Jag kommer nog att sjunga från första ackord, säkert skrika och hoppa, och eventuellt gråta. Eller så blir det som förra gången, jag blir apatisk och bara lyssnar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0