Ljuvlig gameday

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH VA SKÖNT!!!!!!
     Första kval-matchen är avklarad och det blev en fruktansvärt underbar seger med 4-2, hemma mot IFK Sunne. Så viktigt, så bra, så roligt. SÅ SKÖNT!
     Men - även om man kan suga på den här karamellen så är det viktigt att komma ihåg att det är två svåra bortamatcher kvar - och kanske även mot bättre motstånd, vad vet jag? Men igen - man måste tillåtas att glädjas och njuta vid tillfälle.
     Vi tog ledningen med 2-0 genom två pytsar ifrån Berga, men innan halvtid kunde Sunne reducera på straff. Sedan kom kvitteringen ganska omgående i den andra halvleken efter lite slarv i försvaret, och då kändes det inget bra. Hemska minnesbilder ifrån Arboga-matchen dök upp framför näthinnan, men dock skulle de försvinna ganska snabbt. Marcelo kunde nämligen ge oss ledningen med 3-2, och sedan norpade Tero bollen ifrån målvakten och rullade in segermålet 4-2. Överlag stabilt, speciellt i defensiven, och stundals väldigt fins spel.
     Själv satt jag på bänken och fick spela sista tio minuterna. Inte så mycket att säga om det. Självklart var det skittråkigt att inte vara med - men glädjen över segern är större än besvikelsen att inte få spela.
     Nu är det bara att ladda om för nästa prövning, som är Strömtorp borta nästa lördag.
     För övrigt åkte Köping FF ur division 2 idag på ett väldigt grymt sätt. De vände underläge till en 2-1-ledning, men i 90:e minuten kvitterade HUdiksvall. Vid seger hade Köping till och med sluppit att behöva kvala sig kvar, men nu blev det alltså en dyster hemresa och deras division 2-äventyr är nu över. Det är synd. Oavsett vad jag tycker om KFF så hade det nog varit bäst om de varit kvar i tvåan. Men men...