Så ja!

Jag har tidigare skrivit om The Event, detta på förhand omtalade program som spåddes en lysande framgång världen över. Skaparen till The Event är tydligen samma kille som skapade Lost, därav den enorma hypen kring programmet.
    Ja, första avsnittet lovade ju gott, men andra avsnittet drog ner intresset en aning. Så - ikväll var det dags för det svåra och ibland avgörande tredje avsnittet.
    Det tredje avsnittet i en ny serie fungerar oftast som en vattendelare, om det inte är så att en serie har rivstartat med två kanonavsnitt som redan sett till att trollbinda tittaren. Men oftast är det som så att en ny serie bjuder på ett grymt första avsnitt, eftersom att det är pilotavsnittet som ska sälja in en hel säsong av serien till tv-bolagen, för att sedan ibland följas av ett mindre bra andra avsnitt. Då börjaren tittaren vackla och tänker "Är det här verkligen en serie jag vill och orkar följa?". Efter en bra start och en mindre bra uppföljning så blir det tredje avsnittet som får avgöra. Ett bra tredje avsnitt övertygar tittaren om att första avsnittet inte bara var en engångsföreteelse, så man tittar vidare.
    Nåväl, så var det i alla fall för mig gällande The Event - och tredje avsnittet levererade! Det var spännande och twistat, och när det var över så blev man förtvivlad eftersom att man ville se mer. Med andra ord; I'm hooked.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0