Slut på sällskapet, för den här gången...

Lite sällskap är över, i och med gårdagens final, och det är dags för en summering. Det blev ju riktigt bra tillslut, och nödvändigt nytt blod i Filip & Fredrik-universumet.
    Det jag känner så här direkt är att man lyckades göra någonting väldigt fint. Hela idén och tanken kring programmet var väldigt fint, och man lyckades. På ett eller annat sätt. För det är ju så att även om det blev bra tillslut så gick det inte direkt som man hade planerat.
    Som med Nina. Hon valde ett gäng sköningar, med X:et i spetsen, och det visade sig att det var lite väl sköna. För mycket booze och för lite uppmärksamhet kring Nina blev deras fall, hela högen, och Nina stod där ensam. Men - så startade hon upp ett kvinnkooperativ, Kvinnor för porrfria relationer, och vips fylldes hennes liv av någonting nytt och fräscht och meningsfullt. Nya vänner, ett nytt projekt - lite sällskap.
     Eller som med Hans-Göran. Det började ju så bra då det slog gnistor om honom och Siren, men det visade sig att hon bara ville vara vän, och inte den nära vän Hans-Göran hoppats på. Så han slopade henne och Marita för att satsa på den mer trofasta Britt, och där verkade en riktig vänskap lysa. När Hans-Göran blev bjuden på en Ålands-resa av Britt så blev han så glad att han kastade sig i hennes armar. Riktig glädje av lite sällskap.
     Eller som med Elin. Hon stod mellan två fina grabbar, men tillslut slopades de båda då hon träffat en annan utanför programmet. Det gick mycket snabbt, så jävla snabbt att karln friade till henne i gårdagens program. Så nu ska de gifta sig. Se där. Inte som planerat, men lite sällskap tillslut.
     Den enda som höll sig till mallen var Stellan. Tillslut hade han två tjejer kvar att välja mellan, där en av dem blev den lycklige. Hur länge är dock ovisst, specielllt med tanke på Stellans slutkommentar: "Hon lär allt får lära sig att äta hamburgare om det här ska fungera".
     Men det blev ett lyckligt slut på ett underbart Filip & Fredrik-program. Det är inte det absolut bästa de gjort, men det kan bli en Kristall. Nu ser jag fram emot nästa säsong, för det sista som sades i gårdagens finalavsnitt är att Lite sällskap kommer tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Morgan

Hans-Göran och Britt är fortfarande goda vänner, han har haft kontakt med Marita och det börjar uppstå lite känslor.

Nina håller fortfarande på med KPR och träffar just nu en man.

Stellan dumpade sin böna och är nu singel.

Elin ska fortfarande gifta sig.

2010-10-26 @ 23:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0