Besynnerligt beteende

Det känns fortfarande lite bitter. Faktiskt. Jag har svårt att släppa det. Fan så onödigt. Och Södra vann och gick om oss igen.
     Men men...vi har ju fortfarande allting i egna händer.

På tal om fotboll, fast egentligen inte alls... Såg igår på magazin24.se att det var halabaloo i Arboga igår.
     Tydligen hade AIK:s och Djurgårdens exemplariska "supportrar" bestämt träff på Norra Ågatan för lite lördagsunderhållning. Sköna människor, det där.
     Men jag säger så här; om de nu har ett brinnade behov av att slås och leva satan så är det väl bra att de gör det med varandra, så inga oskyldiga kommer till skada. De bestämmer tid och plats, träffas och gör upp. Fine.
     Sedan kunde man se hur utslagna människor låg på marken, efter att ha blivit slagna och sparkade medan de låg ner, samtidigt som någon ropar: "Fort! Hämta första hjälpen-lådan i bilen!". Tycker jag synd om dessa misshandlade människor? Nej. De visste precis vad de gedde sig in i - och då får snällt ta konsekvenserna för det.
     Man kunde även se "AIK:are" som kramade om "Djurgårdare" efteråt och tackade för "en god match", följt av kommentaren: "Jag har alltid haft respekt för Djurgårdare". Mycket märkligt.
     Jag undrar bara; hur såg det ut på tågresan hem?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0