David mot trevliga Goliat

Anders Svensson och Johan Elmander spelar inte ikväll mot San Marino. Jag antar att Svensson inte är helt återställd, och att man känner att man har råd att vila honom. Så nu får lille Kim spela i alla fall, och lyckas han inte prestera mot San Marino så vete fan.
   Att Elmander inte spelar rör mig inte i ryggen. Han verkar vara en fin kille och man kan inte säga att han inte ger allt varje gång han är med - men han räcker dessvärre inte till på landslagsnivå, känns det som. Han är så fruktansvärt ofarlig framför mål och oftast riktigt ovän med bollen. Han kan springa sönder ett försvar, det kan han, men annars händer det inte så mycket. Då är det bättre att slänga in Sebastian Larsson, som har en känslig högerfot och även är kapabel till att kriga satan.
   Annars hade jag gärna sett Tobias Hysén. Kanske istället för Emir Bajrami som hade det lite tufft senast. Fast å andra sidan, mot ett sånt här motstånd kan det bli åka av om Emir får utmana.

För övrigt har jag varit i San Marino. Det är ett fint litet land. Eller by, ska man väl säga. Väldigt spartanskt, fast med en italienskt exotisk touch.
     Det var ganska länge sedan nu, men jag minns än idag den där roliga tjocka farbrorn som hade en vinaffär. Han blev alldeles lyrisk när han såg att jag hade Roberto Baggio på ryggen, då Baggio hade tryckt in två mål och sett till att Milan vann dagen innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0