Gameday!

Tjena hej, som Erik Haag brukade säga i ZTV-programmet Knesset.
    Idag är det lördag. Idag är det match. Idag är det mot Södra. Idag är det derby. Idag är det seriefinal. "Ooooh it's grrrreat for fooball, John".
    Så här är förutsättningarna: vi är en poäng efter Södra med två omgångar kvar att spela. Vinner vi idag så ser det onekligen bra ut inför sista omgången mot ett Kolsva som inte har någonting att spela för. Oavgjort idag så blir det hela mer ovisst, då måste vi förlita oss på att IFK Västerås tar poäng mot Södra i sista omgången samtidigt som vi måste vinna mot Kolsva. Förlust idag och seriesegern är borta, då är det bara att börja ladda för kvalet. Det är väl ganska glasklart egentligen.
    Som jag har längtat efter den här matchen. Jag känner ingen som helst oro eller rädsla eller ångest - bara att det ska bli jävligt roligt och inspirerande.
    Just nu vräker regnet ner. Inget publikväder, med andra ord. Snarare grisväder. Men det spelar ingen roll om det blir en vacker match, en tråkig match eller en grismatch - så länge vi vinner. Och det ska vi bara göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0