Hurra för idag

Vilken dag! Fast egentligen inte.
    Och det var ju en dag igår också. Kvällen tillbringade jag hos Grotta inne i Eskilstuna, och tv-spel stod på menyn. Så jävla kul, och nu är jag mästare i golf, bowling, pingis - och boxning! Just boxning känns bra. Att Grotta sen vann grenarna bågskytte och flygplan känns ovikigt. Han vann i och för sig tennisen också, men där hade jag vunnit om vi fortsatt lite längre.
    Idag har jag mest tillbringat tiden i Sporthallen där det var mässa för företagen i Kungsör. Jag hade äran att sitta i entrén och ta betalt, och det var nästan lite roligt. Jag kan tycka att det är väldigt härligt att tjõta med kungsörare ibland, och jag skulle nästan kunna tänka mig att jobba i nån kassa bara för den sakens skull. Kanske inte varje dag, men en gång i veckan i alla fall.
    Men snåla käringar ifrån Skåne har jag ingenting för. När fanskapet fick reda på att det kostade 20 kr i inträde så väste hon irriterat: "Ååånääj, inte tänker jao betala för att gåe fram och tillbaka här inte!", varpå hon knallade in på mässan. Jag orkade inte ens ta den striden, och sedan var det lång kö så jag kunde inte gå därifrån. Istället var jag på vippen att skicka iväg en jätteplump kommentar som hade degraderat mig till en omogen 14-åring, men jag ångrade mig i sista hundradelen. Det var nog bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0