Mjäkigt

Jaha, 1-1 blev det i sista seriematchen mot Kolsva. Inför matchen hade vi chans att bli bästa tvåan i kvalet, och således få två hemmamatcher, men sedan stod det klart att vi var tvungna att vinna med 15 mål för att det skulle bli verklighet. Så...vi blev inte bästa tvåan.
     Skit samma, borta som hemma - vi ska vinna det här jävla kvalet ändå. Första kvalmatchen sker mot Sunne hemma på Runevallen om en vecka.
     Kolsva-matchen då. Ja, nog för att vi hade spelövertaget och så men det var inte direkt bländade. Vi borde haft ledningen i halvtid, men ställningen var 1-1 efter att Kolsva gjort mål på en av sina få målchanser, varpå Marcelo kvitterade kort därefter.
     Spelövertaget fortsatte i den andra halvleken, men bortsett från två ribbträffar var det ont om riktigt farliga målchanser framåt. Så det slutade 1-1. Nu hade det ju ingen betydelse, men det hade varit skönt att avsluta med en seger - och speciellt mot Kolsva.
     Jag spelade högerback och det gick väl okej, men varken mer eller mindre. Planen var tungsprungen och krafterna sinade i den andra halvleken, och då kände jag att det var bättre med två pigga ben och bytte med Emil Gellerstedt, som dock var lite övertänd och skrapade ihop två gula kort på dryga tio minuter. Well well...
     Mot en ny vecka - men först The Event på SVT.