Skönt att se min vän igen

Det var en fantastisk kväll igår. Av en enkel anledning - det var alldeles underbart att träffa Vampyren igen. Det var ju nästan ett år sedan sist.
    Det kändes som att det tog 2 sekunder innan allt var som vanligt mellan oss igen. Som om ingenting hade hänt. Det är märkligt det där. Eller kanske inte. Kanske är det så det är när man är riktigt bra vänner.
    Kvällen började på Södra bangårdsgatan 10, dit även Loke, Fröken Johansson, Carro och Lillebror tittade förbi senare under kvällen. Det blev det vanliga - lite surr, lite tv-spel, lite Youtube, lite kortspel och beer-pong.
    Dock var det bara de tre Riddarna som gjorde stan, och först begav vi oss hem till Harrys. En gång i tiden var "hem" Rolling rock, sedan hette det Lotus, sedan hette det Statt, och kanske även Nybron. Nu heter det väl Harrys, antar jag.
     Det blev inte den där vanliga dansa upp i taket-svängen, utan istället satt vi mest och snackade. Det var annorlunda, men trevligt. Det kändes värdigt. Sedan lyckades vi skaka av oss Kaggen och jag och Vampyren drog till halva gamla Rolling en stund. Avslutningvis blev det som vanligt en kebab, innan sömnen omfamnade oss.

Det var en kortfattad variant av vad som hände igår. Jag hinner inte så mycket mer, för nu väntar 40-årskalas för Storebror Thomas sambo Miriam.
     Bilder från igår kommer sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0