Stabilt

Så har då vårat kära landslag inlett jakten på en EM-biljett, och ja...det gick ju vägen. Komfortabelt.
     Man har väl ryckts med lite i den här romantiseringen som byggts upp i media att det är så roligt och vackert och bländade nu för tiden när vi spelar och att vi ska klacka oss hela vägen till mästerskapet i Polen/Ukraina 2012 - men kommer det ju inte att bli. Och jag behöver inte det. Det enda jag vill ha är ett landslag som spelar så tryggt och, hyffsat, lustfyllt som igår.
     Det var ju inget snack om saken, och det var skönt att inte behöva vänta till den tredje tilläggsminuten innan vi kunde avgöra, som det brukar bli mot Ungern numera.
     Zlatan var riktigt rolig att se i första halvleken, synd bara att pöjkarna runtomkring honom inte kunde förvalta mackorna. Fast han hade å andra sidan ett par lägen själv att smacka in dem.
     Men, men, det känns ju självklart att en blåvit Ängel ska ro hem segern tillslut - och nu är det väl inget snack om vem som ska spela av Pontus Wernbloom och Kim Källström. Lille Kim fick ju komma in igår ändå tidigt på grund av geniet Anders Svenssons skada, ett stort avbräck såklart, så då behövde han inte tjura ner sig efter matchen.

Ja, och så till en helt annan match. Den om oss, den vi ska spela idag. Mot Juventus, på Råbys konstgräs.
     Jag har respekt för Juventus, trot att vi har dubbelt så många poäng som dem i serien. Det är ett lurigt lag, och ger man dem lillfingret kan de mycket väl sluka åt sig hela handen. Så det ska vi inte göra. Ge dem lillfingret. Vi ska bestämma och vi ska vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0