Trevlig gårdag

Då kan man bocka av Oslo på listan över platser i världen att besöka.
    Anledningen till min tripp dit var att jag hade ynnesten att få följa med Fröken Johansson, och hennes små adepter, på en konsert med Misfits - och anledningen till konserten var att KAK-bandet Sir Reg agerar förband åt Misfits på deras Europaturné, och eftersom att ABF, där Fröken Johansson jobbar, har sponsrat en del åt Sir Reg så fick ABF ett antal fribiljetter till konserten. Därav min medverkan.
     Vi kom dit ett antal timmar innan konserten så vi hade lite tid att strosa runt på stan lite.
     Okej, Oslo först då. Mitt direkta intryck av den korta vistelsen var att det är en väldigt ful stad, helt i avsaknad av ett eget uttryck. Köpenhamn, Helsingfors, och framförallt Stockholm är väldigt vackra städer - men Oslo var inget vidare av det jag såg.
     Men att bila till Norge, över riksgränsen, är någonting jag alltid velat gjort, så det var en intressant upplevelse.
     Okej, konserten då. Det började med ett japanskt band vid namn Hat trickers - och de var väldigt häftiga tycker jag, och väl värda att kolla upp. Sedan gick Sir Reg på, och då jävlar blev då åka - irish style! Kanske lite väl mycket åka av, då nertempo låtar här och där hade inte varit fel. Men helt okej.
     Sedan gick huvudattraktionen Misfits på, till tonerna av den läskiga filmmusiken ifrån Halloween. Sedan var det ös i 110 km/h. Förstår inte hur gubbarna orkade? Och vilket jävla ljud! Som en mindre bomb i dryga två timmar. Lite för långt, lite för högt, lite för enformigt, men helt okej.
     Sedan for minibussen hemåt i natten, och framåt sex i morse var vi hemma igen.


Här är vi som åkte:




Här är The Misfits:




Här är de häftiga japanerna The Hat trickers:




Här är Sir Reg:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0