Livet förändras

Det har ju pratats om att det ska komma en svensk variant av Celebrity rehab på Kanal 5 inom en snar framtid. Ingenting har bekräftats, men tydligen ska Olle Ljungström, Camilla Henemark och den där dryga bruden från Mammas pojkar vara klara för programmet. Och idag kom en ny person upp på tapeten - nämligen Magnus Hedman!
     Vilken skräll, får man väl ändå lov att säga. Visst, han har ju den där drogskandalen med tabletterna i "jeansen som han hade lånat ut till en kompis" i bagaget, och nyligen har det ryktats om att Hedman skulle vara en av dem som var inblandade i den här sex-härvan med protistuerade kvinnor, plus att han har en uppmärksammad skilsmässa ifrån Magdalena Graaf bakom.
     Men ändå - det var inte länge sedan som Hedman var ett respekterat namn i fotbollsvärlden. Han var expert i programmet Fotbollseuropa, han var expertkommentator på TV4 och tipsexpert på någon spelsajt, och han har haft en värdig fotbollskarriär med VM-brons, kvalhjälte-roller, Guldbollen och proffsår i England, Skottland och Italien.
     Han var en av de stora målvakterna i svensk fotbollshistoria, och nu skulle han alltså vara aktuell i ett rehabiliteringsprogram? Det skulle i så fall vara en enorm dipp han gjort på väldigt kort tid, och även om jag tycker att sådan här kändisrehab-program är intressanta så skulle jag bara tycka att det var oerhört tragiskt om Magnus Hedman skulle hamna i ett sådant.
     Han må vara smått korkad, men han är en hjälte. Räddningarna i gruppspelsmatchen mot Argentina i VM-2002 glömmer man inte så snabbt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0