Aprils finest

Jag blir lite oroad över att det är sånt fruktansvärt vackert vårväder. Eller att det är så varmt. Vill dra mig till minnes att det var så här tokvarmt i april för några år sedan, för att sedan halvvägs in i maj förändras till det sämre med regn och gråa moln. Det höll sedan i sig över hela juni, och inte förrän i juli blev det sommarväder. Kan ha varit 2009.
     Just därför blir jag lite orolig över att det är så varm redan nu. Jag ser hellre att det är lite sämre i april och varmare i maj och juni, om jag får välja.
     Men, herregud, jag inte klaga över de här dagarna vi fått. Det är världsklass på de här dagarna. Fem getingar. Inget fel att jobba på utedagis, med andra ord.

Men vilken spektakulärt dålig start Blåvitt har fått på serien. Förlust mot Örebro, förlust mot Häcken, och nu förlust mot Helsingborg. Tre torskar = noll poäng = usel start.
     Jag tror inte att Göteborg blir ett topplag, men om de har siktat på det så måste de fan i helvete börja vinna. Snarast! Och om de inte vill att detta ska bli en väldigt jobbig och tråkig säsong så bör de göra det också. Vinna, alltså.
     Dock spottar jag inte på mitt lag i motgång. Det vore ovärdigt. Tvärtom, jag älskar de bara ännu mera just nu, för det är det som behövs, stöttning och tilltro.

Och Nitti leaks var suveärnt bra igår också, då man avhandlade året 1991. "Det svarta året" på 90-talet. Det hade jag inte riktigt kläm på innan, att det var ett riktigt skitår - men å andra sidan minns jag inte så mycket från de två första åren på 90-talet. Det är först 1992 som jag känner att mitt minne är med mig, men det tar vi nästa vecka.
     Fast en sak som var uselt igår var redigeringen. Eller klippningen mellan alla kameravinklar. Det kändes rumphugget och som ett hafsverk, som om nån haft jävligt bråttom när man klippte programmet. Det förstörde lite, faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0