Det var en bra helg, det

Kära nån vilken underbar påskhelg det blev! Bättre än jag trodde och vågade hoppas på. Det har varit soligt och varmt i dagarna fyra, folk har gått i shorts och t-shirt, och en del rackare har till och med badat. Det har varit som pre-sommar - i april! På det sättet har påsken också varit lite märklig. Fast - å ena sidan inträffade påsken ovanligt sent det här året, å andra sidan har det varit ovanligt varmt för att vara april.
     Men jag klagar inte, I love it. Det har varit ljumma kvällar och nätter i Eskilstuna, grillning med såväl familj som vänner, sommarsol uppe i Västanhed både på påskafton och idag, samt öl och gitarr-mys på en filt nere vid hamnen. Ja, vilken jävla fin ledighet.
     Nu väntar en ny arbetsvecka igen, och trots att denna fina helg har påmint mig om hur mycket jag älskar att vara ledig så ska det bli helt okej att gå och jobba igen.

Idag blev det som sagt en sväng till Västanhed igen, följt av en sväng ner till sista fotbollsträningen innan seriepremiären. Men det viktigaste med idag - Blåvitt plockade första trepoängaren! Så jävla skönt! Nu är vi igång, nu kör vi, mot SM-guld!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0