Ikväll är det vi igen

"Yes!", tänkte jag när jag läste om helgens väderprognos tidigare i veckan. Det spåddes, det sas, det påstods att det skulle bli en solig, varm och fin helg. Sådär underbart som det bara kan vara på våren.
     Jag hade planer på att gå upp "tidigt" idag för att maximera njutningen av denna dag, så runt halv nio klev jag upp hyfsat pigg. Det var med stor förväntan jag föste gardinerna åt sidan, och med stor besvikelse kunde jag konstatera att jag blivit vilseledd. Ute var det grått, trist och blött. Så jag gick och la mig igen.
     Soligt? Nej nej, herregud, nej. Vackert? Det beror på hur man ser det. Varm? Jadå, jorå, det är milda fem grader, så där finns det ingenting att klaga på. Men det är inte den dag jag trodde och hoppades att jag skulle vakna upp till.

Men skit i det. Det ser ändå ut att bli en mycket värdig kväll, då det vankas en Riddar-återträff!
     Vampyren saknas i sin exil till Norge, och Studenten kunde inte komma loss ifrån studierna i Uppsala - men. Vi har Mr.Tequila och hans flickvän Sandra, som vi inte träffat sedan typ oktober-november då de drog på en jorden-runt-resa. Ska bli väldigt roligt och trevligt att återse dem. Sedan har vi också Påven, som vi inte sett röken av sedan...ja, sedan jag fyllde 25 och grabbarna i laget överraskade mig här hemma med en liten fest. Det är alltså mer än två månader sedan, och det är länge för oss.
     Och sedan är det ju jag och KåGe, men det är ju givet.
     Så med andra ord ser jag fram emot en väldigt fin kväll i Eskilstuna med delar av det gamla gardet. Påven har nu sålt sin gamla fina pärla till lägenhet på Södra bangårdsgatan, så ikväll får vi sitta inne i city i Mr.Tequilas lillasysters lägenhet.
     Oj vad jag är glad, peppad och laddad, det här ska bli väldigt roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0